Meezingen

Ben je graag serieus met mooie muziek bezig, heb je zang- en/of koorervaring, kun je noten lezen én kun je thuis je muziek instuderen, dan nodigen wij je van harte uit om kennis te komen maken. Geïnteresseerden kunnen drie repetities meezingen. Als je lid wilt worden volgt daarna een auditie. Is er geen vacature in jouw stemgroep, dan kun je daarna op de wachtlijst worden geplaatst. De ervaring leert dat mensen bij ons vaak lang lid blijven. Je hebt daarom een streepje voor als je onze sectie twintigers en dertigers komt versterken.

De contributie bedraagt vanaf 2023 € 30,50 per maand. Studenten betalen de helft van het reguliere tarief.
Repetities zijn op woensdagavond, van 20.00 tot 22.15 uur in de Parkstraatkerk in Arnhem. Ingang: Kastanjelaan 22e. Bij sommige projecten is het ook mogelijk op projectbasis deel te nemen. Wil je meer informatie of wil je een repetitie bezoeken, mail dan naar info@novocantare.nl.

Vacatures 2023
We zijn per 2023 op zoek naar versterking bij de mannenstemmen. Ben je tenor of bas, voldoe je aan de hierboven beschreven criteria en liefst ook nog aan deze: je woont in Arnhem? Aarzel dan niet om je aan te melden!