Meezingen

Ben je graag serieus met mooie muziek bezig, heb je zang- en/of koorervaring, kun je noten lezen én kun je thuis je muziek instuderen, dan nodigen wij je van harte uit om kennis te komen maken. Geïnteresseerden kunnen maximaal drie repetities meedoen. Als je wilt meedoen volgt daarna een stemtest. Is er geen vacature in jouw stemgroep, dan kun je na de stemtest op de wachtlijst worden geplaatst. De ervaring leert dat mensen bij ons vaak lang lid blijven. Je hebt daarom een streepje voor als je onze sectie twintigers en dertigers komt versterken.

De contributie bedroeg in 2022 € 78,00 per kwartaal. Met ingang van het tweede kwartaal van 2023 komt er vermoedelijk een verhoging. Studenten betalen de helft van het reguliere tarief.
Repetities zijn op woensdagavond, van 20.00 tot 22.15 uur in de Parkstraatkerk in Arnhem. Ingang: Kastanjelaan 22e. Bij sommige projecten is het ook mogelijk op projectbasis deel te nemen. Wil je meer informatie of wil je een repetitie bezoeken, mail dan naar info@novocantare.nl.

Vacatures 2023
We zijn per 2023 op zoek naar versterking bij de mannenstemmen. Ben je tenor of bas, voldoe je aan de hierboven beschreven criteria en liefst ook nog aan deze: je woont in Arnhem? Aarzel dan niet om je aan te melden! In januari starten wij met een nieuw project: muziek van en rond William Byrd. Je kunt ook als projectlid meedoen. De uitvoering is op 14 mei.